Έρευνας Βαρόμετρου Επαγγελματιών Οδοντιάτρων

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την CMT ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕ, εκπονούν το ερευνητικό Πρόγραμμα με τίτλο

Βαρόμετρο Επαγγελματιών Οδοντιάτρων (HealthCareBarometer).

Πρόκειται για κυλιόμενες έρευνες, που δίνουν για πρώτη φορά βήμα στους Οδοντίατρους, επιχειρώντας την ανάλυση των διαφόρων πτυχών και διαστάσεων της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, καθώς και την αποτύπωση των αναγκών τους σε μέτρα και πολιτικές που προάγουν το επάγγελμα, υπερασπίζονται τον κοινωνικό χαρακτήρα της δημόσιας υγείας και ιδιαιτέρως, της στοματικής υγείας και βελτιώνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ασθενείς.

 

Για να έχετε πρόσβαση στο ερωτηματολόγιο του 1ου κύκλου του Βαρόμετρου HCB:

α) ακολουθήστε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: 

 

http://hc-barometer.gr

 

 

Η γνώμη σας και η εμπειρία σας είναι πολύτιμη για την έρευνά μας!

Το χρονικό περιθώριο που έχετε για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου του 1ου κύκλου του Βαρόμετρου HCB είναι μέχρι τις 10/12/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το Βαρόμετρο HCB, μπορείτε να επικοινωνείτε με το help desk στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο τηλ. 210 7243950

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!!!: 

1.       Όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες που ζητάμε να συμπληρώσετε, είναι ανώνυμα και εμπιστευτικά και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν σε προσωπικά σας δεδομένα. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς και τηρείται το ΑΠΟΡΡΗΤΟ των στοιχείων.

2.       Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) δεν συνδέεται με τον κωδικό σας, αφού αυτός παράγεται αυτόματα από την εφαρμογή ηλεκτρονικών ερευνών. 

3.       Στο συνημμένο αρχείο «ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ», παρέχονται βασικές οδηγίες και κατευθύνσεις για την πρόσβασή σας στο ερωτηματολόγιο, τη συμπλήρωσή του, τον τρόπο αποθήκευσης ημιτελώς συμπληρωμένου ερωτηματολογίου, καθώς και τον τρόπο οριστικής υποβολής του μετά την ολοκληρωμένη συμπλήρωσή του από εσάς.