Ανακοινώσεις

Πρόσκληση Οργανωτικής Επιτροπής

"26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ"

 

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 26η Επετειακή Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδο, που θα πραγματοποιηθεί στις 26, 27 και 28 Μαΐου 2017 στο κτίριο «ΒΙΟΠΟΛΙΣ» της Ιατρικής Σχολής, σε χώρους σύγχρονους και άρτια τεχνικά εξοπλισμένους.

 

Την Κυριακή 28 Μαΐου η Σύνοδος φιλοξενεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών και το πρόγραμμα της ημέρας θα σχεδιαστεί με τη συνεργασία των δύο Συλλόγων. Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας ως σύνεδρους αλλά και ως ομιλητές με ελεύθερες ανακοινώσεις και posters.

 

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τις εργασίες τους, να τις καταθέσουν έως τις 31 Ιανουαρίου 2017, με επιστολή (Οδοντιατρικός Σύλλογος Λαρισας - Ερυθρού Σταυρού 9-17 ΤΚ 41221 Λαρισα), fax (2410-621649) ή email (με τίτλο ελεύθερη ανακοίνωση ή poster Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), στη γραμματεία , ώστε να εξεταστούν από την επιστημονική επιτροπή.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ευστάθιος Γ. Κουτσογιάννης, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και του Ο.Σ.Λ.

Οδηγίες για τους ομιλητές

ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - POSTERS

 

 

 

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ - ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

 

Οι ομιλητές θα έχουν την ευχέρεια προβολής σε Video Projector και τη δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.

 

Οι ομιλητές είναι υποχρεωμένοι δυο (2) ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίας όπου περιλαμβάνεται η ομιλία τους να έχουν παραδώσει στο γραφείο παραλαβής ηλεκτρονικού υλικού σε USB stick, ό,τι υλικό θα παρουσιάσουν. Το υλικό των παρουσιάσεων θα καταστρέφεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας που παρουσιάστηκε με ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπής. Την ώρα της παράδοσης θα γίνεται και δοκιμαστική προβολή από τη γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής.

 

Η σειρά της παρουσίασης είναι αυτή που αναγράφεται στο πρόγραμμα και θα τηρηθεί αυστηρά.

 

Για κάθε Εισήγηση έχει προβλεφθεί συνολικός χρόνος παρουσίασης  τριάντα (30) λεπτών αυστηρώς.  Θα παρακαλούσαμε τους ομιλητές να προβλέψουν λίγο χρόνο εντός της ομιλίας τους για ερωτήσεις.

 

Τα Στρογγυλά Τραπέζια είναι διάρκειας ενενήντα (90) λεπτών αυστηρώς και θα παρακαλούσαμε τους συμμετέχοντες να προβλέψουν λίγο χρόνο εντός της αναφερόμενης διάρκειας για ερωτήσεις.

 

Στις Ελεύθερες Ανακοινώσεις ο χρόνος που έχει προβλεφθεί είναι 15 λεπτών (min) όπου εμπεριέχεται και χρόνος για σύντομες ερωτήσεις.

Ενημερωτικό σημείωμα

 

Η οργανωτική επιτροπή σας ενημερώνει ότι στις 26, 27 και 28 Μαΐου 2017 διοργανώνεται η 26η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος στη Λάρισα στο κτίριο Βιόπολις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ειδικότερα στο αμφιθέατρο Ιπποκράτης.

 

Η Σύνοδος συνδιοργανώνεται από τους τέσσερις Θεσσαλικούς Οδοντιατρικούς Συλλόγους και τη Στοματολογική Εταιρεία Θεσσαλίας κάθε χρόνο και με υπεύθυνο τον Οδοντιατρικό Σύλλογο του εκάστοτε νομού. Στη φετινή Σύνοδο μετέχει ως συνδιοργανωτής και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών.

 

Έχει σκοπό την επιμόρφωση των οδοντιάτρων και των οδοντοτεχνιτών του διαμερίσματος καθώς και άλλων περιοχών και πλαισιώνεται από εμπόρους οδοντιατρικών υλικών καθώς και συναφών επαγγελματιών.

 

Η επιτυχία των μέχρι τώρα διοργανώσεων, μας δημιουργεί αισιοδοξία για την συμμετοχή ικανού αριθμού συναδέλφων, με στόχο την επιστημονική και όχι μόνον, ενημέρωση. 

 

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου θα λειτουργήσει εμπορική έκθεση στο χώρο διεξαγωγής, θα εκδοθούν έντυπα όπως πρόγραμμα, αφίσες, φυλλάδια και θα διανεμηθούν στους συνέδρους κονκάρδα, φάκελος, μπλοκ, στυλό, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την προβολή ειδών ή εταιρειών. Το πρόγραμμα, πλούσιο σε θεματολογία με εκλεκτούς ομιλητές, θα μοιραστεί σε 1200 περίπου συναδέλφους της Κεντρικής Ελλάδας .

 

Στα πλαίσια της διοργάνωσης καλούμε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να συμμετάσχουν για την προβολή τους, αναλαμβάνοντας την οικονομική επιβάρυνση ενός ή περισσοτέρων υπηρεσιών διαθέσιμων προς χορηγία, καθώς και για τη συμμετοχή τους στην εμπορική έκθεση.