Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας συγχαίρει την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας συγχαίρει την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία για την ακόλουθη επιστολή, μέσω της οποίας εκφράζονται οι θέσεις της ΕΟΟ για τη Στοματική Υγεία των Ελλήνων

Περισσότερα...

ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΣ - Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ

Ο Άγιος Αντίπας, ιατρός το επάγγελμα, με ειδικότητα τα οδοντικά νοσήματα, ήταν ένας από τους Πρώτους Χριστιανούς της Περγάμου. Σύγχρονος των Αγίων Αποστόλων, ήταν δεύτερος Επίσκοπος της πόλης αυτής. Διακρινόταν για την ταπεινοφροσύνη του, την καλοσύνη του, την αγάπη προς τον πλησίον και ιδιαίτερα για την φιλευσπλαχνία του.

Περισσότερα...

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Προκειμένου να συμβάλουμε στην οδοντιατρική περίθαλψη των κρατουμένων, για μία μεταβατική περίοδο, ώσπου να αποκτήσει οδοντίατρο σε καθημερινή βάση το οδοντιατρείο των φυλακών, όσοι συνάδελφοι θα επιθυμούσατε να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας προς τους κρατούμενους, σας παρακαλούμε να το δηλώσετε.
Οι κρατούμενοι είναι ευάλωτες ομάδες που ζητούν την υποστήριξη από εμάς.

 

Όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να πάρετε μέρος παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην γραμματεία του Συλλόγου


Σας ευχαριστούμε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην κοπή της πίτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00 στο χώρο "CROWN" (πρώην Πέτρινο), που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων 78.


H παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Για πληροφορίες και για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλέφωνο 2410 671850.


Ο Πρόεδρος                                                         Η Γεν. Γραμματέας
Κουτσογιάννης Γ. Ευστάθιος                             Τσακμακίδου Β. Ιωάννα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΣΛ, Πέμπτη 31-1-2019

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 31-01-2019 και ώρα 20:30 στα γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας για ενημέρωση, σχετικά με τη την εφαρμογή του Κανονισμού Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-11-2018

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου η ΓΣΕΕ έχει προκηρύξει εικοσιτετράωρη Πανελλαδική απεργία. Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν σε αυτή, για τους ακόλουθους λόγους:

Περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με τον χειρουργό οδοντίατρο κ. Κατσούπα Αχιλλέα προτίθεται να οργανώσει στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ημερίδες με θέματα:

Περισσότερα...