ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ COVID-19 – ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι άνοιξε κατά προτεραιότητα για τους οδοντιάτρους η πλατφόρμα emvolio.gov.gr για να κλείσετε ραντεβού για τον εμβολιασμό σας για τον covid-19.

Η διαδικασία για να κλείσετε ραντεβού είναι :

  1. Μπαίνετε στην ιστοσελίδα https://emvolio.gov.gr/
  2. Πατήστε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΜΚΑ
  3. Συμπληρώστε το ΑΜΚΑ , το ΑΦΜ ή το ΕΠΩΝΥΜΟ σας
  4.  Πατήστε υποβολή και έλεγχος στοιχείων
  5. Τέλος σας ζητάει τους κωδικούς Taxisnet   για να κλείσετε το ραντεβού σας.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Covid 19

Συνάδελφοι όσοι επιθυμείτε να εμβολιαστείτε για COVID-19 συμπληρώστε την συνημμένη Δήλωση και προωθείστε την στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Δευτέρα 11-01-2021.

Όσοι την έχετε στείλει έχετε ήδη συμπεριληφθεί στην κατάσταση.

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Covid 19

MyData (Ηλεκτρονικά Βιβλία) Συνοπτικός οδηγός για Οδοντιάτρους (Ελεύθερους επαγγελματίες)

Συνοπτικός οδηγός για Οδοντιάτρους (Ελεύθερους επαγγελματίες)

 

Τηλεδιάσκεψη για το my data που εγινε στις 23/11

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

 

Προκειμένου να μετακινηθείτε από και προς τον χώρο εργασίας σας είναι απαραίτητη η Πάγια Βεβαίωση Κίνησης που εκδίδεται από το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ. Ακολουθούν οι οδηγίες βήμα, βήμα.

Για πάγια βεβαίωση κίνησης προς και από την εργασία για αυτοαπασχολούμενους - ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες απαιτείται να συμπληρωθεί η σχετική βεβαίωση μέσω του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Περισσότερα...

ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΡΟΦΎΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΟΥΣ ΣΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΊΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΊΣ

Με βάση το πρόσφατο σχέδιο προετοιμασίας και απόκρισης για την πανδημία από τον κορωνοϊό COVID-19 του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, η επιδημιολογική επιτήρηση συμβάλλει στην παρακολούθηση της ζήτησης υπηρεσιών υγείας και στην αξιολόγηση της πορείας των λαμβανόμενων μέτρων.

Ο Οδοντιατρικός Κλάδος εναρμονίζεται αμέσως με τα Διεθνή πρωτόκολλα και απαιτήσεις που διέπουν την ασφαλή παροχή Υπηρεσιών Υγείας, τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους Οδοντιάτρους αλλά και για το προσωπικό των Οδοντιατρείων.

Για το λόγο αυτό η ΕΟΟ προχωρεί στην έκδοση της τέταρτης επάλληλης σειράς κατευθυντήριων Οδηγιών, προς τους Οδοντιάτρους που λειτουργούν στην επικράτεια, που αποσκοπεί στον έλεγχο της διασποράς της λοίμωξης και παράλληλα την αντιμετώπιση των πάσης φύσης οδοντιατρικών περιστατικών.

Με την εξέλιξη της πανδημίας από τον Αύγουστο του 2020 μέχρι και σήμερα να καταμετρώνται αυξημένος αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, κρίθηκε απαραίτητη η έκδοση νεότερων οδηγιών, που στοχεύουν στη χάραξη ενός ρεαλιστικού περιγράμματος ενεργειών και δράσεων, μια και τα Οδοντιατρεία προσφέρουν ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών, που προβλέπονται από την Οδοντιατρική περιπτωσιολογία.

 

Προτείνουμε να εκπονήσετε εναλλακτικά σχέδια λειτουργίας, όπως καταγράφονται εδώ:

 

Σχέδιο 1: Για την οδοντιατρική περίθαλψη του πληθυσμού της χώρας σε χρονικές περιόδους ή περιοχές ΥΨΗΛΗΣ/ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ πιθανότητας μετάδοσης του ιού SARS-CoV-2 στην κοινότητα (ΚΟΚΚΙΝΟ) ή επί ανάλογης εκτίμησης της επιδημιολογικής κατάστασης (λόγω της έξαρσης της επιδημίας που παρατηρείται στη Βόρεια Ελλάδα και στην Αττική)

Σχέδιο 2: Για την περίθαλψη του πληθυσμού της χώρας σε χρονικές περιόδους ή/και περιοχές ΧΑΜΗΛΗΣ και ΜΕΣΗΣ πιθανότητας μετάδοσης του ιού SARS-CoV-2 στην κοινότητα ή επί ανάλογης εκτίμησης της επιδημιολογικής κατάστασης (ΚΙΤΡΙΝΕΣ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΕΣ)

Περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΡΕΥΝΑ Σ.ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΟ έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Σ.Κουτεντάκη για δημοσιοποίηση της ΑΝΏΝΥΜΗΣ έρευνας του.

Λόγω της διαδικασίας αναβάθμισης της ιστοσελίδας δεν μπορεί η ΕΟΟ, να την αναρτήσει.

Πιο κάτω θα βρείτε το αίτημα του κ. Κουτεντάκη καθώς και το link της έρευνας.

Σας παρακαλούμε να προτρέψετε τα μέλη σας να συμμετάσχουν.

 

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ Α.Α. ΔΕΒΛΙΩΤΗΣ

 

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ Μ.ΜΕΝΕΝΑΚΟΥ

 

Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Κουτεντάκης Στυλιανός είμαι Ψυχολόγος και Υποψήφιος Διδάκτορας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο της Σχολής Επιστημών Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής

με θέμα διδακτορικής διατριβής : ΤΟ ΑΊΣΘΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΉΣ ΔΥΣΦΟΡΊΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΖΩΉΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΥΓΕΊΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΌ ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ. Η ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΟΥ COVID-19.

 

Με το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα αιτούμαι την χορήγηση άδειας, ώστε να γίνει προώθηση του ηλεκτρονικού συνδέσμου του ερωτηματολογίου της έρευνας στα εγγεγραμμένα μέλη σας.

 

Το ερωτηματολόγιο θα είναι σε ηλεκτρονική μορφή, αναρτημένο στο ειδικό ιστότοπο της Google και η συμπλήρωση του δεν θα ξεπερνά τα 10 λεπτά.

 

Η προώθηση του ερωτηματολογίου θα γίνει από την γραμματεία σας, με σκοπό τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων των μελών. Σημειώνεται δε ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ΑΝΏΝΥΜΗ και η έρευνα τηρεί τις εθνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές της δεοντολογίας ερευνών, καθώς και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

 

Το link της έρευνας είναι: https://forms.gle/UBmJc1GmYpszQHjg6

 

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Κουτεντάκης Στυλιανός