ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΡΕΥΝΑ Σ.ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΟ έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Σ.Κουτεντάκη για δημοσιοποίηση της ΑΝΏΝΥΜΗΣ έρευνας του.

Λόγω της διαδικασίας αναβάθμισης της ιστοσελίδας δεν μπορεί η ΕΟΟ, να την αναρτήσει.

Πιο κάτω θα βρείτε το αίτημα του κ. Κουτεντάκη καθώς και το link της έρευνας.

Σας παρακαλούμε να προτρέψετε τα μέλη σας να συμμετάσχουν.

 

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ Α.Α. ΔΕΒΛΙΩΤΗΣ

 

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ Μ.ΜΕΝΕΝΑΚΟΥ

 

Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Κουτεντάκης Στυλιανός είμαι Ψυχολόγος και Υποψήφιος Διδάκτορας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο της Σχολής Επιστημών Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής

με θέμα διδακτορικής διατριβής : ΤΟ ΑΊΣΘΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΉΣ ΔΥΣΦΟΡΊΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΖΩΉΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΥΓΕΊΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΌ ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ. Η ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΟΥ COVID-19.

 

Με το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα αιτούμαι την χορήγηση άδειας, ώστε να γίνει προώθηση του ηλεκτρονικού συνδέσμου του ερωτηματολογίου της έρευνας στα εγγεγραμμένα μέλη σας.

 

Το ερωτηματολόγιο θα είναι σε ηλεκτρονική μορφή, αναρτημένο στο ειδικό ιστότοπο της Google και η συμπλήρωση του δεν θα ξεπερνά τα 10 λεπτά.

 

Η προώθηση του ερωτηματολογίου θα γίνει από την γραμματεία σας, με σκοπό τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων των μελών. Σημειώνεται δε ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ΑΝΏΝΥΜΗ και η έρευνα τηρεί τις εθνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές της δεοντολογίας ερευνών, καθώς και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

 

Το link της έρευνας είναι: https://forms.gle/UBmJc1GmYpszQHjg6

 

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Κουτεντάκης Στυλιανός

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 19/5/2020

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας ευχαριστεί το συνάδελφο ορθοδοντικό κ. Τζατζάκη Βασίλειο για τη δωρεά υγειονομικού υλικού (300 προσωπίδες) οι οποίες διανεμήθηκαν στους συναδέλφους επιπροσθέτως με το υλικό που είχε παραγγείλει και ο Ο.Σ.Λ.

 

για το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας


Ο Πρόεδρος Ευστάθιος Γ. Κουτσογιάννης 

Η Γεν. Γραμματέας Ιωάννα Β. Τσακμακίδου

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΜΕΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Σ.Λ. στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει υγειονομικό υλικό για όλα τα μέλη του Συλλόγου ώστε να μπορέσουμε να επαναλειτουργήσουμε τα οδοντιατρεία μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ασθενείς και τις οικογένειές μας, σας ενημερώνει ότι:

  1. Έχει παραγγείλει πριν από αρκετές ημέρες ειδικές προσωπίδες, που θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε ως μέσο προστασίας κατά τη διάρκεια της εργασίας μας, οι οποίες θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του ΟΣΛ τη Δευτέρα 27 Απριλίου.
  2. Περί τα τέλη της επόμενης εβδομάδας ο ΟΣΛ θα έχει στη διάθεσή του ειδικές μάσκες τύπου ffp2 και ffp3, οι οποίες επίσης είναι απαραίτητες για την προστασία των συναδέλφων.

Όλα τα μέσα ατομικής προστασίας θα διανεμηθούν δωρεάν από τον ΟΣΛ στους συναδέλφους μέλη του την ερχόμενη εβδομάδα. Λεπτομέρειες για την παραπάνω διαδικασία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μέχρι τη Δευτέρα 27 Απριλίου (μετά την παραλαβή των υλικών).

 

Επίσης θα μπορούν οι συνάδελφοι να επικοινωνούν με τη γραμματεία του συλλόγου για πληρέστερη ενημέρωσή τους στο τηλ. 2410671850.

 

Για το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας

 

Ο Πρόεδρος ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Γ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ


Η Γραμματέας ΙΩΑΝΝΑ Β. ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΟΥ

ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ VOUCHER-ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Όσοι οδοντίατροι μέλη του ΟΣΛ είναι μέλη εταιρειών οποιασδήποτε μορφής και δεν μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση προκειμένου να ενταχθούν στα voucher εκπαίδευσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν έως και την Τρίτη 21/4/2020 με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας ή να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

Αριθμό Μητρώου, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, το ατομικό ΑΦΜ (όχι το εταιρικό), διεύθυνση ιατρείου, e-mail και κινητό τηλέφωνο.

 

Ο Πρόεδρος        Η Γεν. Γραμματέας

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια υποβολής υλοποίησης Επιδοτούμενων Προγραμμάτων Κατάρτισης και Πιστοποίησης Επιστημόνων-Ελευθέρων Επαγγελματιών μέσω επιταγής κατάρτισης (Voucher), o Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας δεν έχει επιλέξει ούτε προτείνει κάποιο Εκπαιδευτικό Οργανισμό, αλλά αφήνει αυτή την επιλογή στην προσωπική σας κρίση.

Επομένως κανένας από τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ του ονόματος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας ή του Προέδρου του για να σας παραπλανήσει.

 

Για το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας

 

Ο Πρόεδρος ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Γ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ


Η Γραμματέας ΙΩΑΝΝΑ Β. ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΟΥ