Μήνυμα Προέδρου

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας, αμέσως μετά τις εκλογές προχωρά ανανεωμένος σε μια πιο ισχυρή παρουσία στα οδοντιατρικά δρώμενα.

 

Η δημιουργία και ανάρτηση της νέας ιστοσελίδας του Συλλόγου μας, θα είναι το πρώτο από τα βήματα που θα γίνουν μέσα στην τριετία 2011-2014. Προβλήματα που αφορούν άμεσα όλους τους συναδέλφους αλλά και θέματα που αφορούν τους πολίτες, θα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα αυτή.

 

Το ασφαλιστικό (ιδιαίτερα για τους μετά το 1993 ασφαλισμένους), ο υπερκορεσμός του οδοντιατρικού επαγγέλματος, η παντελής έλλειψη του κράτους από την κάλυψη της οδοντιατρικής περίθαλψης των ασφαλισμένων, μέσω των ασφαλιστικών ταμείων, η άδικη φορολόγηση του Έλληνα Οδοντίατρου και άλλα, είναι μερικά από τα θέματα που θα κυριαρχούνε στην ιστοσελίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου της Λάρισας.

 

Ο κύβος έχει ριφθεί. Η αλλαγή σελίδας, είναι η μόνη λύση. Σας καλώ λοιπόν όλους να συστρατευθούμε στον αγώνα για την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων, που κυριαρχούνε στην δύσκολη αυτή για όλους μας εποχή. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα του κλάδου μας.

 

 

 

 

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

 

Ευστάθιος Γ. Κουτσογιάννης
Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας