ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΜΕΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Σ.Λ. στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει υγειονομικό υλικό για όλα τα μέλη του Συλλόγου ώστε να μπορέσουμε να επαναλειτουργήσουμε τα οδοντιατρεία μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ασθενείς και τις οικογένειές μας, σας ενημερώνει ότι:

  1. Έχει παραγγείλει πριν από αρκετές ημέρες ειδικές προσωπίδες, που θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε ως μέσο προστασίας κατά τη διάρκεια της εργασίας μας, οι οποίες θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του ΟΣΛ τη Δευτέρα 27 Απριλίου.
  2. Περί τα τέλη της επόμενης εβδομάδας ο ΟΣΛ θα έχει στη διάθεσή του ειδικές μάσκες τύπου ffp2 και ffp3, οι οποίες επίσης είναι απαραίτητες για την προστασία των συναδέλφων.

Όλα τα μέσα ατομικής προστασίας θα διανεμηθούν δωρεάν από τον ΟΣΛ στους συναδέλφους μέλη του την ερχόμενη εβδομάδα. Λεπτομέρειες για την παραπάνω διαδικασία θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μέχρι τη Δευτέρα 27 Απριλίου (μετά την παραλαβή των υλικών).

 

Επίσης θα μπορούν οι συνάδελφοι να επικοινωνούν με τη γραμματεία του συλλόγου για πληρέστερη ενημέρωσή τους στο τηλ. 2410671850.

 

Για το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας

 

Ο Πρόεδρος ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Γ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η Γραμματέας ΙΩΑΝΝΑ Β. ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο