Στην πρόσληψη 350 γιατρών και οδοντιάτρων, προχωρεί ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ)

Στην πρόσληψη 350 γιατρών και οδοντιάτρων, προχωρεί ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Πρόκειται για συνέχιση της διαδικασίας προσλήψεων 1.400 γιατρών, η οποία είχε ξεκινήσει από το ΙΚΑ.

Με τη διαδικασία αυτή είχαν προσληφθεί 1.050 γιατροί. Για τους υπόλοιπους, θα συνεχιστεί από τον ΕΟΠΥΥ, όπως αναφέρει σχετική εγκύκλιος του διοικητή του Οργανισμού κ. Γεράσιμου Βουδούρη.

Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα είναι 12μηνες. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση – υπεύθυνη δήλωση από τις 15 έως τις 30 Μαρτίου.

Στη συνέχεια, να καταθέσουν σχετικό αντίγραφο, εντός της ίδιας προθεσμίας στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΥΠΑΔ του ΟΠΑΔ) ύστερα από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, στην οποία θα περιγράφονται οι ειδικότητες καθώς και ο αριθμός των ιατρών και οδοντιάτρων με τους οποίους ο ΕΟΠΥΥ προτίθεται να καλύψει άμεσες και επιτακτικές ανάγκες ανά νομό.

Υπόδειγμα της εν λόγω αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. www.eopyy.gov.gr στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο παρελθόν δεν θα ληφθούν υπόψη, καθώς και αιτήσεις οι οποίες θα υποβληθούν μετά την ανωτέρω προθεσμία.

Τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά θα ζητηθούν από τους επιλεγέντες μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και αφού ελεγχθούν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο