Συγκέντρωση ειδών για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ενόψει Πάσχα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη φετινή χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποιεί  πολίτες, εταιρίες και φορείς, προκειμένου να συσπειρωθεί το σύνολο της κοινωνίας και να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και εορταστικά είδη. Τα είδη θα αξιοποιηθούν για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους, που στηρίζει το Χαμόγελο ενόψει εορτών αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η βαθιά και πολυετής κοινωνικοοικονομική κρίση έχει αυξήσει ραγδαία τον αριθμό των παιδιών που υποστηρίζει ο Οργανισμός ετησίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας πανελλαδικά, ενίσχυσαν 22.724 παιδιά με τις οικογένειές τους καθώς και τα 297 παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια μας, τα 81 ενήλικα πια παιδιά μας και τα 53 παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Ημερήσια Φροντίδα» που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποτελεί προτεραιότητα η απρόσκοπτη συνέχιση της ποιοτικής και ουσιαστικής ενίσχυσης των παιδιών που ήδη στηρίζουμε και παράλληλα η ενεργοποίηση ακόμα περισσότερων δυνάμεων για την κάλυψη και των νέων επιπρόσθετων αναγκών.

 

Ζητάμε λοιπόν τη δική σας συμμετοχή, των ιδιωτών και  των επιχειρήσεων, για να μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη σήμερα στην Ελλάδα.

 

Σημειώνουμε ότι τα είδη φυλάσσονται σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους και διανέμονται απευθείας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την εξειδικευμένη ομάδα του Οργανισμού.

 

Απαράβατος κανόνας είναι η διασφάλιση της αξιοπρέπειας κάθε παιδιού, η απόλυτη διαφάνεια στη διαδικασία τόσο της συγκέντρωσης όσο και της διανομής των ειδών και φυσικά η αξιοποίηση κάθε προσφοράς χωρίς καμία σπατάλη.

 

Ας ενώσουμε, λοιπόν, τις δυνάμεις μας για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατό περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης, πασχαλινά αυγά και πασχαλινά γλυκά για να προσφέρουμε όμορφες και ζεστές γιορτές σε όλα τα παιδιά που μας χρειάζονται, αλλά και να καταφέρουμε να  ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους όλο το χρόνο!

 

Η συγκέντρωση, των ειδών που έχουμε άμεση ανάγκη και τα οποία βλέπετε στην λίστα που επισυνάπτεται ξεχωριστά, πραγματοποιείται από 13/3/17 έως 13/4/17, στo εξής σημείο:

 

Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στη Θεσσαλία

Διεύθυνση: Αγιάς 97, Λάρισα Τ.Κ. 41221

Τηλ: 2410-560900/2410-555422 E-mail: SociaServicesThessalia@hamogelo.gr

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας

 

Mε ιδιαίτερη εκτίμηση,

Τσιντζιλώνη Κασσιανή- Κοινωνική Λειτουργός

Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στη Θεσσαλία

τηλ.: 2410-560900/2410-555422

 

Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας, ώστε να μπορέσουμε μαζί να συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

 

Σας ευχαριστούμε

Μετάβαση στο περιεχόμενο